PODSTATA ZÁVODNÍ DOKONALOSTI

Model Edition 1988 byl zkonstruován týmem pro zakázkovou výrobu divize SV ve středisku Jaguar Special Vehicle Operations ve Velké Británii. Jeho výroba je omezena na pouhých 394 vozů. Každý je zhmotněním úchvatného moderního luxusu a nezkrotného výkonu značky Jaguar.

STÁLE BOŘÍME KONVENCE

Jaguar XJR-9 s nejvyšší rychlostí 386 km/h šokoval v roce 1988 fanoušky automobilových závodů. F-PACE SVR Edition 1988 dnes opět posouvá hranice možností.

OSOBITÝ A VÝRAZNÝ

Charakter osobité závodní grafiky modelu XJR-9 připomínají u modelu Edition 1988 sytý lak v odstínu Midnight Purple, detaily v odstínu Sunset Gold a 22" kovaná kola z lehké slitiny v provedení Champagne Gold.

JEDEN Z 394

Modelu F-PACE SVR Edition 1988 bylo vyrobeno pouhých 394 kusů. Tento detail zakázkové výroby SV, který se nachází na bocích palubní desky, bezpochyby potěší všechny majitele vozu.

Protože se jedná o nejexkluzivnější z modelů F-PACE, charakteristické červené písmeno „R“ ve znaku SVR je zde v černém provedení. Osvětlené prahové lišty opatřené logem „Edition 1988“ jsou dalším připomenutím vysokého postavení značky Jaguar ve světě automobilových závodů.

SPORTOVNÍ CHARAKTER, PROPRACOVANÉ DETAILY

Kromě silného přeplňovaného motoru V8 o objemu 5,0 l s výkonem 550 k spoléhá model F-PACE SVR Edition 1988 na celou řadu důmyslných prvků výbavy. Vyhřívaná a chlazená sedadla Performance SVR čalouněná semianilinovou kůží, dekorativní obložení z uhlíkového kompozitu a posuvné panoramatické střešní okno jsou důkazem spojení exkluzivního stylu s dokonalou funkčností.

STAŇTE SE MAJITELEM MODELU F-PACE SVR EDITION 1988

Máte-li zájem o informace týkající se této nejnovější sběratelské edice od divize Jaguar Special Vehicle Operations, obraťte se na vašeho autorizovaného prodejce.

ZJISTĚTE DALŠÍ PODROBNOSTI

Jaguar F-Pace

JAGUAR F-PACE SVR 575 EDITION

Poslední Jaguar s motorem V8 je vysoce výkonné SUV, kterému se nic nevyrovná.

New SVR Logo

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Divize SVO vytváří to nejlepší v oblasti výkonu, luxusu a moderních technologií značky Jaguar.